Ingrediënten

  • 1 ui
  • 3 preiwitten
  • 2 teentjes look
  • 500g broccoli
  • 1,5 blokje kippenbouillon
  • handvol bieslook
  • 200g zalm
  • 50g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el boursin cuisine

Wrijf een kookpot in met olijfolie. Fruit ui en preiwit. Was de broccoli, verdeel ze in roosjes voeg ze bij de ui en prei, samen met de kippenbouillon en de gesnipperde look.

Hak de zalm, de Parmezaanse kaas en de boursin in de blender en maak balletjes.

Mix de soep. Doe er kort voor het opdienen de balletjes in. De soep mag nu niet meer koken, de balletjes moeten erin pocheren, zeker niet te lang, want dan worden ze droog. Garneer de soep met bieslook.

Wrijf een kookpot in met olijfolie. Fruit ui en preiwit. Was de broccoli, verdeel ze in roosjes voeg ze bij de ui en prei, samen met de kippenbouillon en de gesnipperde look. Hak de zalm, de Parmezaanse kaas en de boursin in de blender en maak balletjes. Mix de soep. Doe er kort voor het opdienen de balletjes in. De soep mag nu niet meer koken, de balletjes moeten erin pocheren, zeker niet te lang, want dan worden ze droog. Garneer de soep met bieslook.