Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 volledige Brie (middelgroot, ongeveer 20 cm diameter)
  • 4 el vloeibare honing
  • 4 el truffelpuree (te koop in bokalen)
  • 5 el fijngehakte hazelnoten
  • witte peper
  • gemengde sla
  • olijfolie
  • balsamicoazijn

Snij de Brie overlangs middendoor. Smeer de onderste helft in met de honing, daarop de truffelpuree en daarop de fijngehakte hazelnoten. Kruid licht met witte peper en leg de bovenste helft Brie weer erop. Duw goed aan en zet gedurende ten minste 1 dag weg (liefst niet te koud). Snij spiezen van de kaas en serveer met gemengde sla, opgewerkt met olijfolie en balsamicoazijn.

Snij de Brie overlangs middendoor. Smeer de onderste helft in met de honing, daarop de truffelpuree en daarop de fijngehakte hazelnoten. Kruid licht met witte peper en leg de bovenste helft Brie weer erop. Duw goed aan en zet gedurende ten minste 1 dag weg (liefst niet te koud). Snij spiezen van de kaas en serveer met gemengde sla, opgewerkt met olijfolie en balsamicoazijn.