Ingrediënten

Voor 4:

  • 300 g aardappels
  • 150 g gerookte steur
  • 100 g melk
  • 10 g gesneden bieslook
  • 100 g bloemkool
  • 4 hoeve-eitjes
  • 1 eierdooier
  • 25 g witte wijn
  • 25 g boter
  • citroensap
  • peper
  • 50 g Royal Belgian Caviar

Schil en kook de aardappels, plet met een vork. Snij de gerookte steur in brunoise en blancheer in de melk. Vermeng nu de steur met de aardappel, gesneden bieslook en breng op smaak. Klop een mousseline met de eierdooier, witte wijn en monteer met boter, citroensap en peper.

Pocheer de eitjes in ruim kokend water met 10 procent azijn en zout. Schik de brandade in een ring en het eitje erbovenop. Snij kleine bloemkoolroosjes en blancheer, leg rond de brandade. Schik de mousseline erlangs en de kaviaar apart.

Schil en kook de aardappels, plet met een vork. Snij de gerookte steur in brunoise en blancheer in de melk. Vermeng nu de steur met de aardappel, gesneden bieslook en breng op smaak. Klop een mousseline met de eierdooier, witte wijn en monteer met boter, citroensap en peper.Pocheer de eitjes in ruim kokend water met 10 procent azijn en zout. Schik de brandade in een ring en het eitje erbovenop. Snij kleine bloemkoolroosjes en blancheer, leg rond de brandade. Schik de mousseline erlangs en de kaviaar apart.