Bouillon met mosselen, zure room en bieslook

© Getty

Mosselen komen ook in een bouillon van kip volledig tot hun recht. Verras je gasten met deze lekkere soep.

Voor 4 personen

  • 1/3 kleine knolselderij
  • 1 stengel groene selderij
  • 1 kleine ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 2,5 liter kippenbouillon
  • peper en zout
  • 500 g verse mosselen, gestoomd Ć  la mariniĆØre
  • 4 kleine el zure room
  • verse bieslook

Bereiding

1. Snijd knolselderij, groene selderij, ui en knoflook in kleine dobbelstenen. Kook de groenten gaar in de bouillon. Kruid met peper en zout.

2. Serveer met gestoomde mosselen (uit de schelp) en een lepel zure room in het midden van de soep. Werk af met fijngehakte bieslook.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content