Voor 4:

1/3 kleine knolselderij

1 stengel groene selderij

1 kleine ui

2 knoflookteentjes

2,5 liter kippenbouillon

peper en zout

500 g verse mosselen, gestoomd à la marinière

4 kleine el zure room

verse bieslook

Snij knolselderij, groene selderij, ui en knoflook in kleine dobbelstenen. Kook de groenten gaar in de bouillon. Kruid met peper en zout.

Serveer met gestoomde mosselen (uit de schelp) en een lepel zure room in het midden van de soep. Werk af met fijngehakte bieslook.

40'

Moeilijk: 1

Voor 4:1/3 kleine knolselderij1 stengel groene selderij1 kleine ui2 knoflookteentjes2,5 liter kippenbouillonpeper en zout500 g verse mosselen, gestoomd à la marinière4 kleine el zure roomverse bieslookSnij knolselderij, groene selderij, ui en knoflook in kleine dobbelstenen. Kook de groenten gaar in de bouillon. Kruid met peper en zout.Serveer met gestoomde mosselen (uit de schelp) en een lepel zure room in het midden van de soep. Werk af met fijngehakte bieslook.40' Moeilijk: 1