Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 grote ui
  • 1 preiwit
  • olijfolie
  • 4 tongfilets
  • 2 grietfilets
  • 4 moten zeeduivel
  • 1 tarbotfilet
  • 100 g garnalen
  • 4 langoustines
  • 4 jakobsschelpen
  • knoflook
  • saffraan
  • tijm
  • cayennepeper
  • 8 dl visfumet
  • 3 dl droge witte wijn
  • 4 dl room

Fruit fijngehakte ui en prei in olijfolie. Voeg de stukken vis toe, behalve de garnalen, langoustines en jabossschelpen. Kruid met 1 teen look, een mespunt saffraan, tijm en cayennepeper en bevochtig met visfumet, witte wijn en room. Laat gaarkoken. Voeg op het einde garnalen, jakobsschelpen en langoustines toe. Kruid met peper en zout.

Fruit fijngehakte ui en prei in olijfolie. Voeg de stukken vis toe, behalve de garnalen, langoustines en jabossschelpen. Kruid met 1 teen look, een mespunt saffraan, tijm en cayennepeper en bevochtig met visfumet, witte wijn en room. Laat gaarkoken. Voeg op het einde garnalen, jakobsschelpen en langoustines toe. Kruid met peper en zout.