Ingrediënten

Voor 4:

  • 150 g rammenas (zwarte radijs)
  • 2 sneden boeren- of zuurdesembrood
  • 4 el zure room
  • extra vergine olijfolie
  • peper en zout

Schil de rammenas en rasp hem met de hand. Rooster het brood. Besmeer de sneetjes met de zure room. Verdeel er de rammenas over, kruid met peper en zout, en werk af met een straaltje olijfolie.

Tip: voor minder sterk doorsmakende rammenas laat u deze eerst 10 min. weken in koud water. Knijp nadien goed uit voor gebruik.

Schil de rammenas en rasp hem met de hand. Rooster het brood. Besmeer de sneetjes met de zure room. Verdeel er de rammenas over, kruid met peper en zout, en werk af met een straaltje olijfolie. Tip: voor minder sterk doorsmakende rammenas laat u deze eerst 10 min. weken in koud water. Knijp nadien goed uit voor gebruik.