Voor 4

1 goed rijpe mango

50 g witte chocolade

krullen van witte chocolade

Voor de blini's:

200 g bloem

3 el suiker

1 el bakpoeder

een snuif zout

3 dl melk

50 g gesmolten boter

2 eieren

Meng de ingrediënten voor de blini's. Klop de gesmolten boter en de eieren als laatste door het mengsel. Laat minstens 15 min. rusten in de koelkast.

Schil ondertussen de mango. Snij het vruchtvlees weg van de pit en snij in grove stukken, pureer tot een dikke moes. Zet apart.

Smelt de witte chocolade au bain-marie.

Bak kleine blini's van het beslag.

Leg op elke blini een lepel mangomoes en besaus met de gesmolten witte chocolade. Werk af met wittechocoladekrullen.

Voor 41 goed rijpe mango50 g witte chocoladekrullen van witte chocoladeVoor de blini's: 200 g bloem3 el suiker1 el bakpoedereen snuif zout3 dl melk50 g gesmolten boter2 eierenMeng de ingrediënten voor de blini's. Klop de gesmolten boter en de eieren als laatste door het mengsel. Laat minstens 15 min. rusten in de koelkast.Schil ondertussen de mango. Snij het vruchtvlees weg van de pit en snij in grove stukken, pureer tot een dikke moes. Zet apart.Smelt de witte chocolade au bain-marie.Bak kleine blini's van het beslag. Leg op elke blini een lepel mangomoes en besaus met de gesmolten witte chocolade. Werk af met wittechocoladekrullen.