Ingrediënten

Dressing voor 4 - 6 personen:

  • 1,5 eetlepel balsamico-azijn
  • 1,5 theelepel zout
  • 1,5 theelepel versgemalen peper
  • 1 dl extra vierge olijfolie

Meng de balsamico-azijn en het zout.

Voeg, al kloppende met een garde, de olijfolie in een dun straaltje toe. Gebruik meteen, of klop het voor gebruik opnieuw op.

Balsamico-azijn is een gerijpte, geconcentreerde rode wijn azijn. Deze dressing is heel geschikt bij 'carpaccio' en 'tomaten-mozzarella-salade'.

Meng de balsamico-azijn en het zout.Voeg, al kloppende met een garde, de olijfolie in een dun straaltje toe. Gebruik meteen, of klop het voor gebruik opnieuw op.Balsamico-azijn is een gerijpte, geconcentreerde rode wijn azijn. Deze dressing is heel geschikt bij 'carpaccio' en 'tomaten-mozzarella-salade'.