© © Tony Le Duc

Ingrediënten

  • 1 potje artisjokken op olijfolie
  • 2 el truffelolie, plus extra voor de afwerking
  • 1 bosje lente-uien
  • 1 pakje groene aspergepunten
  • 1 (liefst gele) courgette
  • 4 el olijfolie
  • 4 bagels
  • 4 kwarteleitjes
  • 100 g parmezaan in 1 stuk
  • peper en zout

Laat de artisjokken uitlekken en mix ze tot een puree met de truffelolie, 2 eetlepels olie van de artisjokken en peper. Was de groenten en snij ze bij waar dat nodig is. Smeer de groenten in met olijfolie, kruid met peper en zout en rooster op een hete grill.

Halveer de bagels overlangs en toast de onderste helften. Smeer de artisjokpuree over de geroosterde bagels en verdeel er de groenten over. Bak de kwarteleitjes in olijfolie en leg ze op de groenten.

Schaaf er de parmezaanse kaas over en werk af met enkele druppels truffelolie.

Laat de artisjokken uitlekken en mix ze tot een puree met de truffelolie, 2 eetlepels olie van de artisjokken en peper. Was de groenten en snij ze bij waar dat nodig is. Smeer de groenten in met olijfolie, kruid met peper en zout en rooster op een hete grill. Halveer de bagels overlangs en toast de onderste helften. Smeer de artisjokpuree over de geroosterde bagels en verdeel er de groenten over. Bak de kwarteleitjes in olijfolie en leg ze op de groenten. Schaaf er de parmezaanse kaas over en werk af met enkele druppels truffelolie.