Australische riesling met gebakken tong

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

4 vastkokende aardappelen

olijfolie

boter

peper en zout

kerriepoeder

4 sinaasappels

suiker

200 g spinazie

1 sjalot

12 tongfilets

12 langoustines

Schil de aardappelen, snij in kleine dobbelstenen en bak in olijfolie en boter. Kruid met peper, zout en kerriepoeder. Pers de sinaasappels boven een pan, breng het sap aan de kook en laat tot een derde inkoken. Werk op met een scheut olijfolie, kruid met peper, zout en suiker. Maak de spinazie schoon en stoof met een fijngehakte sjalot in boter. Plooi de tongfilets in drieën en bak 1,5 minuut in boter. Pel de langoustines en bak ze anderhalve minuut op hevig vuur in boter. Kruid met peper en zout. Serveer meteen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content