Ingrediënten voor 2 tot 4 porties:

1 plak kant-en-klaar bladerdeeg

1 ei

1 1/2 el room

1 flinke koffielepel mosterd

6 dunne sneetjes prosciutto-ham

1 bussel groene asperges, onderste

stukje verwijderd en geblancheerd

125 g brie, in dunne plakjes gesneden

Salademengeling, om te serveren

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg een vel bakpapier op de ovenplaat en leg het bladerdeeg erop. Sla de zijkanten 2 cm om zodat je een rand krijgt. Prik enkele keren in het deeg met een vork. Bak gedurende 6-8 min. tot het deeg wat begint te rijzen en lichtbruin wordt.

Klop ondertussen het ei los samen met de mosterd en room. Kruid met peper en zout. Schik de prosciutto op de bodem, leg daarop een laagje asperges en ten slotte een laagje brie. Giet het eimengsel erover.

Bak 10-12 min. tot het deeg goudbruin kleurt en het ei gestold is. Serveer met gemengde sla.

Ingrediënten voor 2 tot 4 porties:1 plak kant-en-klaar bladerdeeg1 ei1 1/2 el room1 flinke koffielepel mosterd6 dunne sneetjes prosciutto-ham1 bussel groene asperges, onderstestukje verwijderd en geblancheerd125 g brie, in dunne plakjes gesnedenSalademengeling, om te serverenBereidingswijze:Verwarm de oven voor op 220°C. Leg een vel bakpapier op de ovenplaat en leg het bladerdeeg erop. Sla de zijkanten 2 cm om zodat je een rand krijgt. Prik enkele keren in het deeg met een vork. Bak gedurende 6-8 min. tot het deeg wat begint te rijzen en lichtbruin wordt.Klop ondertussen het ei los samen met de mosterd en room. Kruid met peper en zout. Schik de prosciutto op de bodem, leg daarop een laagje asperges en ten slotte een laagje brie. Giet het eimengsel erover.Bak 10-12 min. tot het deeg goudbruin kleurt en het ei gestold is. Serveer met gemengde sla.