Aspergesoep

10-06-2011, 14:52
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:48
Een smeuïge en smaakvolle aspergesoep valt bij iedereen in de smaak.
Een smeuïge en smaakvolle aspergesoep valt bij iedereen in de smaak.
400 g asperges (blik)
1 gesnipperde ui
3 dl bouillon of groentennat
2 tl maïzena
zout
peper
aroma
2 el halfvolle room
1 el gesnipperde peterselie
Bereiding
1. Snijd de asperges in stukjes. Bak de ui goudbruin in een pan. Kook de ui en de asperges in de bouillon.
2. Meng de maïzena met wat water en bind hiermee de soep. Breng de soep op smaak met zout, peper en aroma.
3. Verdeel voor het serveren de room over de soepkommen en garneer de soep met de peterselie.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier