Ingrediënten

Voor 4:

  • 1,5 kg witte asperges
  • zout, suiker, peper
  • 2 eieren
  • saladekruiden (bv. Knorr)
  • een scheutje aceto balsamico
  • 1 kl mosterd
  • olijfolie

Was en schil de asperges. Snij de stengels in stukken en kook ze 15 à 20 minuten in water met wat zout en suiker. Laat uitdruipen en gedeeltelijk afkoelen.

Kook twee eieren gedurende 8 minuten. Verfris en pel ze, snij ze klein.

Bereid de dressing: meng een zakje saladekruiden, een lepel suiker, een snuifje zout, peper, aceto balsamico (wit of rood) en een klein lepeltje mosterd met een flinke scheut goede olijfolie.

Roer er de versneden eieren door en ook de asperges. Dien op.

Was en schil de asperges. Snij de stengels in stukken en kook ze 15 à 20 minuten in water met wat zout en suiker. Laat uitdruipen en gedeeltelijk afkoelen.Kook twee eieren gedurende 8 minuten. Verfris en pel ze, snij ze klein. Bereid de dressing: meng een zakje saladekruiden, een lepel suiker, een snuifje zout, peper, aceto balsamico (wit of rood) en een klein lepeltje mosterd met een flinke scheut goede olijfolie. Roer er de versneden eieren door en ook de asperges. Dien op.