Ingrediënten

  • 1 groot konijn in stukken, of 6 bouten
  • 1 ui
  • 1 blik groene olijven, gehalveerd
  • verse salie en rozemarijn
  • peper en zout
  • 1 glas witte wijn
  • kippenfond
  • 2 blikken artisjokbodems
  • tomatenpuree
  • een handvol bloem
  • gehakte koriander

Bak het konijn aan in olijfolie. Doe de ui, olijven, salie en rozemarijn erbij en laat kort stoven. Bestrooi met bloem. Blus de warmte met witte wijn en kippenfond. Laat 30 à 40 minuten garen onder deksel. Voeg artisjokken en tomatenpuree toe en laat 15 minuten verder pruttelen onder deksel.

Bestrooi net voor het opdienen met koriander. Serveer met gekookte aardappeltjes.

Bak het konijn aan in olijfolie. Doe de ui, olijven, salie en rozemarijn erbij en laat kort stoven. Bestrooi met bloem. Blus de warmte met witte wijn en kippenfond. Laat 30 à 40 minuten garen onder deksel. Voeg artisjokken en tomatenpuree toe en laat 15 minuten verder pruttelen onder deksel. Bestrooi net voor het opdienen met koriander. Serveer met gekookte aardappeltjes.