Ardense forel met Ganda Ham

  • Moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen:

4 forellen

4 sneetjes Ganda ham

2 eetlepels fijngehakte peterselie

1 mespunt gedroogde tijm

1 knoflookteentje

1 dl droge witte wijn

sap van 1 citroen

peper

olie

1 pakje (400 g) Bonduelle Select Broccoli-Wortel (diepvries)

aluminiumfolie

Verwarm de oven voor op 250°C.Was de forellen, verwijder de vinnen en de ogen. Droog de vissen goed af , wikkel ze in een sneetje ham en leg elke forel op een stuk aluminiumfolie. Bestrooi met fijngesnipperde peterselie, tijm en knoflooksnippers. Kruid met peper. Plooi elke papillot half dicht, giet een scheutje wijn over de forellen en bedruppel ze met citroensap. Sluit de papillotten hermetisch af en zet ze gedurende 15 minuten in de oven. Bereid intussen de groenten zoals aangegeven op de verpakking.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content