Appel met masker van marsepein

  • Moeilijkheid

Nodig voor vier:

4 appels

200 g marsepein

2 dl coulis van frambozen

enkele blaadjes munt

4 bollen ijs.

Broodpudding:

250 g oud wit brood zonder korst

1/2 l melk

4 eieren

2 soeplepels krenten

30 g suiker

rum-essence

een scheut rum

raspsel van een citroenschil

Een broodpap bereiden van wittebrood, melk, citroenschil, krenten, rum-essence, rum, eierdooiers en suiker. De opgeklopte eiwitten door de pap spatelen. De pap in een vuurvaste schaal doen en in de oven tot pudding bakken. De appels in de schil stoven. Het klokhuis uitsteken. De marsepein uitrollen en maskers uitsnijden. De appels vullen met een mengsel van broodpudding. Op iedere appel een masker van marsepein aanbrengen. De appels op borden zetten. De bordspiegel versieren met repen in de pan gebakken en gekarameliseerde broodpudding, blaadjes munt en frambozencoulis. Op iedere appel een bol ijs leggen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content