Ingrediënten

Voor 4 (als hapje):

  • 350 g gemengde aromatische wilde paddestoelen (cantharellen, bolten, gele stekelzwammen, grote parasolzwammen, weidekringzwammen)
  • boter
  • olijfolie
  • 100 g walnoten
  • peper en zout

Bak de paddestoelen in wat boter en olijfolie in een pan. Rooster ondertussen de walnoten in een droge pan goudbruin. Doe de paddestoelen en noten in de keukenrobot en cutter ze fijn tot een pasta. Kruid met peper en zout en serveer met toastbrood, gedroogde ham, opgelegde stukjes augurk en eventueel taleggio-kaas in druivenbladeren geroosterd.

Bereidingstijd: 10 minuten.

Bak de paddestoelen in wat boter en olijfolie in een pan. Rooster ondertussen de walnoten in een droge pan goudbruin. Doe de paddestoelen en noten in de keukenrobot en cutter ze fijn tot een pasta. Kruid met peper en zout en serveer met toastbrood, gedroogde ham, opgelegde stukjes augurk en eventueel taleggio-kaas in druivenbladeren geroosterd. Bereidingstijd: 10 minuten.