Ingrediënten

  • 130g zelfrijzend bakmeel
  • 65g boter of margarine
  • 2 eieren
  • 4 eetlepels magere melk
  • 1 zakje amandelsuiker
  • 80g suiker

Meng de boter in een kom en voeg er het eigeel aan toe. Zeef het zelfrijzende bakmeel en spatel het in porties onder dit mengsel. Voeg de suiker stapsgewijs toe en daarna de melk. Meng dit alles tot een homogeen geheel.

Vet de cakevorm in met boter of margarine en giet het beslag erin. Bak 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.

Meng de boter in een kom en voeg er het eigeel aan toe. Zeef het zelfrijzende bakmeel en spatel het in porties onder dit mengsel. Voeg de suiker stapsgewijs toe en daarna de melk. Meng dit alles tot een homogeen geheel. Vet de cakevorm in met boter of margarine en giet het beslag erin. Bak 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.