Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 500 g aardbeien
  • 6 blaadjes gelatine
  • 4 dl water
  • 4 eetlepels Teisseire Grenadinesiroop

Was de aardbeien. Leg een aantal mooie kleintjes opzij voor de versiering, en snijd de rest in kwartjes. Laat de gelatine weken in een bordje fris water. Breng in een steelpannetje 4 dl water aan de kook. Knijp de gelatine uit en los hem samen met de grenadine op in het hete waterÂ... nu heb je een 'aspic'! Giet in een pudding- of cakevorm een laagje aspic van 1/2 cm.

Laat dit even opstijven in de koelkast. Leg er dan een laag aardbeien op en overgiet met lauwe aspic tot het fruit onderstaat. Laat weer opstijvenÂ... en ga verder met laagjes fruit en aspic tot alles op is. En dan mag alles nog eens een paar uur in de koelkastÂ...

Tip: Je kunt de blubber in z'n geheel op tafel zetten of hapklaar verdelen!

Was de aardbeien. Leg een aantal mooie kleintjes opzij voor de versiering, en snijd de rest in kwartjes. Laat de gelatine weken in een bordje fris water. Breng in een steelpannetje 4 dl water aan de kook. Knijp de gelatine uit en los hem samen met de grenadine op in het hete waterÂ... nu heb je een 'aspic'! Giet in een pudding- of cakevorm een laagje aspic van 1/2 cm.Laat dit even opstijven in de koelkast. Leg er dan een laag aardbeien op en overgiet met lauwe aspic tot het fruit onderstaat. Laat weer opstijvenÂ... en ga verder met laagjes fruit en aspic tot alles op is. En dan mag alles nog eens een paar uur in de koelkastÂ... Tip: Je kunt de blubber in z'n geheel op tafel zetten of hapklaar verdelen!