Ingrediënten

  • 32 aardbeien
  • 150 g fondantchocolade
  • 150 g witte chocolade
  • een scheutje mandarine of cointreau
  • enkele blaadjes munt

Verwarm de chocolade in twee kommetjes in een warmwaterbad en voeg een scheutje likeur toe.

Dompel de aardbeien voor drie vierde in de gesmolten chocolade en prik aan een spiesje. Serveer bij de koffie.

Tip: Besprenkel aardbeien met citroensap, voeg opgeklopte room en suiker toe, een scheut cassis en wodka en serveer ijskoud als aardbeien Romanoff.

Verwarm de chocolade in twee kommetjes in een warmwaterbad en voeg een scheutje likeur toe. Dompel de aardbeien voor drie vierde in de gesmolten chocolade en prik aan een spiesje. Serveer bij de koffie. Tip: Besprenkel aardbeien met citroensap, voeg opgeklopte room en suiker toe, een scheut cassis en wodka en serveer ijskoud als aardbeien Romanoff.