Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 32 aardbeien
  • 150 g fondant chocolade
  • 150 g witte chocolade
  • een scheutje mandarine of cointreau-likeur
  • blaadjes munt
  • 8 spiesjes

Was de aardbeien en dep ze droog. Doe de chocolade in twee kommetjes. Zet de kommetjes in een warmwaterbad en voeg aan de gesmolten chocolade al roerende een scheutje mandarine of cointreau toe. Dompel 16 aardbeien in de gesmolten bruine chocolade en 16 aardbeien in de gesmolten witte chocolade. Zet de vruchten ondersteboven op plank of rooster en laat de chocolade opstijven. Prik eerst een blaadje munt en vervolgens de vruchten aan de spiesjes.

Serveer de brochettes tijdens feestelijke gelegenheden of bij de koffie.

Was de aardbeien en dep ze droog. Doe de chocolade in twee kommetjes. Zet de kommetjes in een warmwaterbad en voeg aan de gesmolten chocolade al roerende een scheutje mandarine of cointreau toe. Dompel 16 aardbeien in de gesmolten bruine chocolade en 16 aardbeien in de gesmolten witte chocolade. Zet de vruchten ondersteboven op plank of rooster en laat de chocolade opstijven. Prik eerst een blaadje munt en vervolgens de vruchten aan de spiesjes.Serveer de brochettes tijdens feestelijke gelegenheden of bij de koffie.