Ingrediënten - voor 4:

400 g bloemige aardappelen

4 el olijfolie

1 el fijngehakte dille

1 el gesnipperde bieslook

400 g wit krabvlees

4 el wittewijnazijn

enkele plukjes dille voor de afwerking

Bereidingswijze:

Was de aardappelen en stoom ongeveer 30 minuten. Giet af, schil en plet fijn met een vork. Voeg 2 eetlepels olijfolie en de fijngehakte kruiden toe, kruid met cayennepeper en zout.

Trek het krabvlees in stukjes met een vork en breng op smaak met de wittewijnazijn en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

Leg een metalen ring op elk bord en maak laagjes met de helft van de geplette aardappelen en de krab.

Herhaal en verwijder voorzichtig de metalen ringen.

Werk af met plukjes dille.

Ingrediënten - voor 4:400 g bloemige aardappelen4 el olijfolie1 el fijngehakte dille1 el gesnipperde bieslook400 g wit krabvlees4 el wittewijnazijnenkele plukjes dille voor de afwerkingBereidingswijze:Was de aardappelen en stoom ongeveer 30 minuten. Giet af, schil en plet fijn met een vork. Voeg 2 eetlepels olijfolie en de fijngehakte kruiden toe, kruid met cayennepeper en zout.Trek het krabvlees in stukjes met een vork en breng op smaak met de wittewijnazijn en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.Leg een metalen ring op elk bord en maak laagjes met de helft van de geplette aardappelen en de krab. Herhaal en verwijder voorzichtig de metalen ringen. Werk af met plukjes dille.