Aardappelpuree met erwtenmousseline, munt en radijs

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

800 gram zeer vastkokende aardappelen (bij voorkeur ratte)

olijfolie

grofgemalen zwarte peper

zeezout

200 gram gepeulde doperwtjes

80 gram ongezouten boter

1 eetlepel fijngehakte munt

1 bosje radijzen

6 eetlepels radijzenscheuten

Schil de aardappelen en kook ze net beetgaar. Plet fijn met een vork en monteer met olijfolie. Kruid met peper en zout en houd warm. Blancheer de erwten 2 minuten, giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Mix fijn en monteer met de boter. Kruid met peper, zout en fijngehakte munt. Schik de aardappelpuree op de borden en daarop de erwtenmousseline. Werk af met plakjes radijs en radijsscheuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content