
Aardappelpuree met erwtenmousseline, munt en radijs
-
Difficulty
Very easy
Voor 4 personen
- 800 gram vastkokende aardappelen (bij voorkeur ratte)
- olijfolie
- grofgemalen zwarte peper
- zeezout
- 200 gram gepeulde doperwtjes
- 80 gram ongezouten boter
- 1 eetlepel fijngehakte munt
- 1 bosje radijzen
- 6 eetlepels radijzenscheuten
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze net beetgaar. Plet fijn met een vork en monteer met olijfolie. Kruid met peper en zout en houd warm.
- Blancheer de erwten 2 minuten, giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Mix fijn en monteer met de boter. Kruid met peper, zout en fijngehakte munt.
- Schik de aardappelpuree op de borden en daarop de erwtenmousseline. Werk af met plakjes radijs en radijsscheuten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier