Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 4 aardappelen (middelgroot, bij voorkeur variëteit Nicolas)
  • 1 sjalotje
  • 2 dl room
  • 1 potje rode lompviseitjes (60 g)
  • 1 potje zwarte lompviseitjes (60 g)
  • 1 potje witte lompviseitjes (60 g)
  • peper en nootmuskaat

Versiering :

  • veldsla

De aardappelen schoon borstelen en in de schil gaarkoken. Het sjalotje versnipperen en mengen met de room, een weinig peper en een vleugje nootmuskaat. De bovenkanten van de aardappelen snijden en de groente met een lepel leeghalen. Het kruim mengen met de gekruide room en de lompviseitjes. De leeggehaalde aardappelen vullen met de puree en lauw opdienen. Het bord versieren met een slablaadje.

De aardappelen schoon borstelen en in de schil gaarkoken. Het sjalotje versnipperen en mengen met de room, een weinig peper en een vleugje nootmuskaat. De bovenkanten van de aardappelen snijden en de groente met een lepel leeghalen. Het kruim mengen met de gekruide room en de lompviseitjes. De leeggehaalde aardappelen vullen met de puree en lauw opdienen. Het bord versieren met een slablaadje.