Aardappel in de schil met lompviseitjes
09-06-2011, 17:22
Bijgewerkt op: 01-12-2024, 17:10
Voor 4 personen
- 4 aardappelen (middelgroot, bij voorkeur variëteit Nicolas)
- 1 sjalotje
- 2 dl room
- 1 potje rode lompviseitjes (60 g)
- 1 potje zwarte lompviseitjes (60 g)
- 1 potje witte lompviseitjes (60 g)
- peper en nootmuskaat
- veldsla
Bereiding
- De aardappelen schoon borstelen en in de schil gaarkoken. Het sjalotje versnipperen en mengen met de room, een weinig peper en een vleugje nootmuskaat.
- De bovenkanten van de aardappelen snijden en de groente met een lepel leeghalen. Het kruim mengen met de gekruide room en de lompviseitjes.
- De leeggehaalde aardappel vullen met de puree met lompviseitjes en lauw opdienen. Het bord versieren met wat veldsla.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier