Aardappel in de schil met lompviseitjes

Aardappel in de schil met lompviseitjes
© Getty

Voor 4 personen

  • 4 aardappelen (middelgroot, bij voorkeur variëteit Nicolas)
  • 1 sjalotje
  • 2 dl room
  • 1 potje rode lompviseitjes (60 g)
  • 1 potje zwarte lompviseitjes (60 g)
  • 1 potje witte lompviseitjes (60 g)
  • peper en nootmuskaat
  • veldsla

Bereiding

  1. De aardappelen schoon borstelen en in de schil gaarkoken. Het sjalotje versnipperen en mengen met de room, een weinig peper en een vleugje nootmuskaat.
  2. De bovenkanten van de aardappelen snijden en de groente met een lepel leeghalen. Het kruim mengen met de gekruide room en de lompviseitjes.
  3. De leeggehaalde aardappel vullen met de puree met lompviseitjes en lauw opdienen. Het bord versieren met wat veldsla.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content