'Puur Genieten en toch gezond en slank 2', het vierde kookboek van Pascale Naessens breekt potten. Een week na verschijning komt het boek meteen binnen op nummer een in de toptien van de algemene boekenverkoop in Vlaanderen. De titel ging al meer dan 35.000 keer over de toonbank.

In de categorie 'nonfictie vrije tijd' bezetten de vier werkstukken van het model, presentatrice en foodie zelfs de eerste vier plaatsen in de toptien. 'Dat is bijzonder straf', klinkt het ook bij Boek.be die de officiële cijfers publiceert.

In het tweede deel van de reeks 'Puur Genieten' brengt Naessens opnieuw een ode aan de gezonde keuken en toont ze dat je met eenvoudige ingrediënten bijzonder creatief kan zijn. Haar pure keuken is een begrip geworden: gezond, lekker en weinig werk in de keuken.

Met 'Puur Genieten 1' won ze de Prestige Award op de Internationale Gourmand Awards. De opvolger lijkt nu al op weg om het minstens even goed te doen. (DB)

'Puur Genieten en toch gezond en slank 2', het vierde kookboek van Pascale Naessens breekt potten. Een week na verschijning komt het boek meteen binnen op nummer een in de toptien van de algemene boekenverkoop in Vlaanderen. De titel ging al meer dan 35.000 keer over de toonbank. In de categorie 'nonfictie vrije tijd' bezetten de vier werkstukken van het model, presentatrice en foodie zelfs de eerste vier plaatsen in de toptien. 'Dat is bijzonder straf', klinkt het ook bij Boek.be die de officiële cijfers publiceert. In het tweede deel van de reeks 'Puur Genieten' brengt Naessens opnieuw een ode aan de gezonde keuken en toont ze dat je met eenvoudige ingrediënten bijzonder creatief kan zijn. Haar pure keuken is een begrip geworden: gezond, lekker en weinig werk in de keuken. Met 'Puur Genieten 1' won ze de Prestige Award op de Internationale Gourmand Awards. De opvolger lijkt nu al op weg om het minstens even goed te doen. (DB)