Pascale Naessens' meest recente kookboek "Puur Eten 2" ging volgens meetbureau GFK het afgelopen jaar 70.787 keer over de toonbank. Dat meldt Uitgeverij Lannoo.

Tweede was de roman "Het meisje in de trein" van Paula Hawkins en derde "Grey", de sequel op de bekende reeks Vijftig Tinten Grijs. "Puur Eten 1", dat vorig jaar jaar op de eerste plaats stond, eindigde een jaar na de publicatiedatum nog op plaats 4, voor een hele resem populaire strips.

Alle zes de boeken die Pascale Naessens tot hiertoe schreef, haalden de non-fictie top-10, een unicum in Vlaanderen. Met haar lifestyleboeken zette Pascale een brede beweging naar gezond, lekker en harmonisch leven in gang. Ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Franstalig België krijgt haar filosofie steeds meer weerklank.

Pascale Naessens' meest recente kookboek "Puur Eten 2" ging volgens meetbureau GFK het afgelopen jaar 70.787 keer over de toonbank. Dat meldt Uitgeverij Lannoo. Tweede was de roman "Het meisje in de trein" van Paula Hawkins en derde "Grey", de sequel op de bekende reeks Vijftig Tinten Grijs. "Puur Eten 1", dat vorig jaar jaar op de eerste plaats stond, eindigde een jaar na de publicatiedatum nog op plaats 4, voor een hele resem populaire strips. Alle zes de boeken die Pascale Naessens tot hiertoe schreef, haalden de non-fictie top-10, een unicum in Vlaanderen. Met haar lifestyleboeken zette Pascale een brede beweging naar gezond, lekker en harmonisch leven in gang. Ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Franstalig België krijgt haar filosofie steeds meer weerklank.