Dineren in een toprestaurant is doorgaans een dure aangelegenheid, maar niet tijdens de Nationale Restaurant Week. Tijdens deze week serveren 600 toprestaurants in heel België een driegangendiner voor 27 euro en een driegangenlunch voor 22 euro. Restaurants met 15 en 16 punten in de GaultMillau gids of met een Michelinster mogen een toeslag van 10 euro aanrekenen. Een restaurant met 17 of 18 punten of twee Michelinsterren mag tot 20 euro meer vragen.

Reserveren kan enkel online via restaurantweek.be. Snel zijn is de boodschap, want door het grote succes van de vorige edities waren veel couverts in een mum van tijd de deur uit.

David Bitoune

Dineren in een toprestaurant is doorgaans een dure aangelegenheid, maar niet tijdens de Nationale Restaurant Week. Tijdens deze week serveren 600 toprestaurants in heel België een driegangendiner voor 27 euro en een driegangenlunch voor 22 euro. Restaurants met 15 en 16 punten in de GaultMillau gids of met een Michelinster mogen een toeslag van 10 euro aanrekenen. Een restaurant met 17 of 18 punten of twee Michelinsterren mag tot 20 euro meer vragen. Reserveren kan enkel online via restaurantweek.be. Snel zijn is de boodschap, want door het grote succes van de vorige edities waren veel couverts in een mum van tijd de deur uit. David Bitoune