Net als in het voorjaar kunnen foodies opnieuw een week lang, van 24 tot 30 september, uitgebreid tafelen tegen een zacht prijsje in een veertigtal sterrenrestaurants in België en Luxenburg. Onder meer Kommilfoo in Antwerpen, De Koopvaardij in Stabroek, De Schone van Boskoop in Boechout, Jaloa in Brussel, Sans Cravate in Brugge en Vivendum in Dilsen-Stokkem doen mee aan najaarseditie van Dining With Stars.

Voor een vijfgangendiner betaal je 55 euro. Wie liever uitgebreid luncht, betaalt voor vier gangen 44 euro. Restaurants met twee sterren rekenen een supplement van 15 euro aan voor het diner, en 10 euro voor de lunch.

Wie verfijnde gerechten wil combineren met een uitgekiende ambiance, professionele gastvrijheid én een prijsvriendelijke rekening, moet snel reserveren via diningwiththestars.be (DB)

Net als in het voorjaar kunnen foodies opnieuw een week lang, van 24 tot 30 september, uitgebreid tafelen tegen een zacht prijsje in een veertigtal sterrenrestaurants in België en Luxenburg. Onder meer Kommilfoo in Antwerpen, De Koopvaardij in Stabroek, De Schone van Boskoop in Boechout, Jaloa in Brussel, Sans Cravate in Brugge en Vivendum in Dilsen-Stokkem doen mee aan najaarseditie van Dining With Stars.Voor een vijfgangendiner betaal je 55 euro. Wie liever uitgebreid luncht, betaalt voor vier gangen 44 euro. Restaurants met twee sterren rekenen een supplement van 15 euro aan voor het diner, en 10 euro voor de lunch. Wie verfijnde gerechten wil combineren met een uitgekiende ambiance, professionele gastvrijheid én een prijsvriendelijke rekening, moet snel reserveren via diningwiththestars.be (DB)