Pop-upbar en restaurant Gaston heropend op Gents dak

© gf

De tijdelijke bar en restaurant met zicht op de Gentse skyline heropent tot 10 januari de deuren, ver van alle kerstdrukte.

De Gentse rooftop, op de hoogste verdieping van het Galvestongebouw, is ’s zomers de uitgelezen plek om in alle rust een balletje petanque te gooien, een hapje te eten of een fris glas te consumeren. Wie ook ’s winters het gedruis en het gewoel in de Arteveldestad wil ontvluchten, zoals tijdens de kerstperiode, kan opnieuw de populaire dakverdieping opzoeken. De pop-upbar en -restaurant Gaston heeft opnieuw tijdelijk de deuren geopend, goed voor vier weken onthaasting, spijs en drank met zicht op de Gentse skyline, en op tijd en stond DJ-sessies en gastoptredens.

In de Wintergaston kan je terecht voor onder meer slow cocktails, een lichte lunch of een uitgebreid diner. Het menu vermeldt bistrogerechten, vegetarische schotels en enkele Belgisch-Franse klassiekers. Voor de fans zijn er de huisbereide ‘Gaston’s genereuze garnaalkroketten’ en winterse soepen.

Op 17 december wordt Gastons Gulle Gastentafel voorgesteld, in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel, en op oudejaar mag het iets meer zijn, met een all-informule en vooral veel feestneuzen.

Adres: Wiedauwkaai 52, 9000 Gent. Open van 16 december tot 10 januari: dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 12u (op zaterdag vanaf 18u).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content