Het Brugse chocolademerk BbyB. - afkorting van 'Babelutte by Bartholomeus' - heeft in Antwerpen een pop-up store geopend, waar je terecht kunt voor de haute couture van de Belgische chocolade. De meesterlijke creaties zijn van de hand van chocolatier Jan Verleye en Bart Desmidt, meesterchef van sterrenrestaurant Bartholomeus.

In de etalage van het tijdelijk winkeltje passeren heel wat verfijnde smaakcombinaties de revue. Van abstracte composities van pure chocolade, gevuld met frisse munt en zoete babelutte, tot verrassende creaties van rozen en framboos in combinatie met witte chocolade. Voor de lekkernijen werd enkel met de puurste ingrediënten gewerkt.

In 2010 opende 'BbyB' een eerste winkel in Brugge. De chocolaatjes zijn vooral gekenmerkt door hun langwerpige staafvorm, verpakt in mooie, felgekleurde doosjes.

Chocoholics en fijnproevers kunnen nu ook tot na de feestdagen - 15 januari 2013 om precies te zijn - hun smaakpapillen verwennen in de Antwerpse Wiegstraat nummer 12. (DB)

Het Brugse chocolademerk BbyB. - afkorting van 'Babelutte by Bartholomeus' - heeft in Antwerpen een pop-up store geopend, waar je terecht kunt voor de haute couture van de Belgische chocolade. De meesterlijke creaties zijn van de hand van chocolatier Jan Verleye en Bart Desmidt, meesterchef van sterrenrestaurant Bartholomeus. In de etalage van het tijdelijk winkeltje passeren heel wat verfijnde smaakcombinaties de revue. Van abstracte composities van pure chocolade, gevuld met frisse munt en zoete babelutte, tot verrassende creaties van rozen en framboos in combinatie met witte chocolade. Voor de lekkernijen werd enkel met de puurste ingrediënten gewerkt. In 2010 opende 'BbyB' een eerste winkel in Brugge. De chocolaatjes zijn vooral gekenmerkt door hun langwerpige staafvorm, verpakt in mooie, felgekleurde doosjes. Chocoholics en fijnproevers kunnen nu ook tot na de feestdagen - 15 januari 2013 om precies te zijn - hun smaakpapillen verwennen in de Antwerpse Wiegstraat nummer 12. (DB)