In Kortrijk heeft de eerste Pure Wout Bru pop-up store haar deuren geopend. De tijdelijke winkel, ondergebracht in het K, biedt een uitgebreide selectie exclusieve producten die via de site kunnen aangekocht worden. De webshop, die de favoriete ingrediënten en kookgerei van de celebritychef Wout Bru bundelt, werd al enkele maanden geleden gelanceerd.

Maar wie het eigenzinnige aanbod liever in het echt wil zien en kopen, kan nu terecht in een 'reële' winkel. Het advies van mede-initiatiefnemer en chef Jean-Claude Mesman krijgt u er bovenop. Het is niet uitgesloten dat er na Kortrijk andere pop-up shops volgen.

De winkel is open op zaterdag van 10 tot 18 uur en op woensdag en vrijdag van 12 tot 18 uur. (DB)

In Kortrijk heeft de eerste Pure Wout Bru pop-up store haar deuren geopend. De tijdelijke winkel, ondergebracht in het K, biedt een uitgebreide selectie exclusieve producten die via de site kunnen aangekocht worden. De webshop, die de favoriete ingrediënten en kookgerei van de celebritychef Wout Bru bundelt, werd al enkele maanden geleden gelanceerd. Maar wie het eigenzinnige aanbod liever in het echt wil zien en kopen, kan nu terecht in een 'reële' winkel. Het advies van mede-initiatiefnemer en chef Jean-Claude Mesman krijgt u er bovenop. Het is niet uitgesloten dat er na Kortrijk andere pop-up shops volgen. De winkel is open op zaterdag van 10 tot 18 uur en op woensdag en vrijdag van 12 tot 18 uur. (DB)