'Bowery', het restaurant van conceptstore Smets in Brussel, opent een tijdelijk restaurant in de mysterieuze tuinen van Glaverbel aan de Terhulpsesteenweg in Watermaal-Bosvoorde.

Binnenkort kan je eten in de tuinen van Glaverbel. Er word een pop-up restaurant geopend door de eigenaars van de 'Bowery', het restaurant van Smets. Door de opening van dit tijdelijke restaurant krijgt de bezoeker de kans om een van de parels van de sixties architectuur te bewonderen. En dit met een lekkere hap in de hand.

Het idee is hoogst origineel. Het Glaverbel Building spreekt tot de verbeelding. Het werd in '67 opgetrokken naar de plannen van André Jacqmain, Renaat Braem, Victor Mulpas en Pierre Guillissen. Deze immense cilinder van beton, glas en natuursteen heeft uiteraard een unieke binnentuin van waaruit je een prachtig zicht hebt op de architectuur. Het is ook een stilte plek, want je hoort er het lawaai van de grootstad niet. Op die plek kunnen we van 16 tot 27 september 2013 kennismaken met de 'Bowery Goes South', een tijdelijke versie van het restaurant in de tuinen van de vermaarde Glaverbel Building!

De Glaverbel Building is gelegen Terhulpsesteenweg, 166 te 1170 Brussel. Parkeerplaatsen beschikbaar, tram 94, station Bosvoorde.

P.SW.

'Bowery', het restaurant van conceptstore Smets in Brussel, opent een tijdelijk restaurant in de mysterieuze tuinen van Glaverbel aan de Terhulpsesteenweg in Watermaal-Bosvoorde. Binnenkort kan je eten in de tuinen van Glaverbel. Er word een pop-up restaurant geopend door de eigenaars van de 'Bowery', het restaurant van Smets. Door de opening van dit tijdelijke restaurant krijgt de bezoeker de kans om een van de parels van de sixties architectuur te bewonderen. En dit met een lekkere hap in de hand. Het idee is hoogst origineel. Het Glaverbel Building spreekt tot de verbeelding. Het werd in '67 opgetrokken naar de plannen van André Jacqmain, Renaat Braem, Victor Mulpas en Pierre Guillissen. Deze immense cilinder van beton, glas en natuursteen heeft uiteraard een unieke binnentuin van waaruit je een prachtig zicht hebt op de architectuur. Het is ook een stilte plek, want je hoort er het lawaai van de grootstad niet. Op die plek kunnen we van 16 tot 27 september 2013 kennismaken met de 'Bowery Goes South', een tijdelijke versie van het restaurant in de tuinen van de vermaarde Glaverbel Building! De Glaverbel Building is gelegen Terhulpsesteenweg, 166 te 1170 Brussel. Parkeerplaatsen beschikbaar, tram 94, station Bosvoorde.P.SW.