The Hotel op de Brusselse Waterloolaan, heeft ervoor gekozen om alle food & beverage activiteiten over te laten aan de Belgische Pierre Balthazar. Hij zal verantwoordelijk zijn voor zowel de culinaire identiteit en de operationele organisatie van het nieuwe restaurant, de bar & lounge op de gelijksvloers en van het meeting & events gedeelte van The Hotel.

Aldert Schaaphok, Vice President Operations Pandox AB, legt uit: "In de meeste Brusselse hotels, op een enkele uitzondering na, is de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het food & beverage product van laag niveau. In de internationale hotellerie is het heel gebruikelijk om de restauratieve activiteiten uit te besteden. Wij hebben besloten om dit ook voor The Hotel aan een professionele externe partij over te laten. Met Pierre Balthazar halen wij een enorme culinaire kennis, ervaring en creativiteit in huis."

Pierre Balthazar begon zijn culinaire carrière bij Yves Mattagne en werkte vervolgens als Executive Chef van verschillende top hotels in België en Duitsland. De laatste tien jaar was Pierre Balthazar Executive Chef van de Raad van de Europese Unie waar hij onder meer de exclusieve en prestigieuze diners verzorgde tijdens alle staatsbezoeken en bijeenkomsten van de Europese Top. (RDM)

The Hotel. Waterloolaan 38, 1000 Brussel

The Hotel op de Brusselse Waterloolaan, heeft ervoor gekozen om alle food & beverage activiteiten over te laten aan de Belgische Pierre Balthazar. Hij zal verantwoordelijk zijn voor zowel de culinaire identiteit en de operationele organisatie van het nieuwe restaurant, de bar & lounge op de gelijksvloers en van het meeting & events gedeelte van The Hotel. Aldert Schaaphok, Vice President Operations Pandox AB, legt uit: "In de meeste Brusselse hotels, op een enkele uitzondering na, is de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het food & beverage product van laag niveau. In de internationale hotellerie is het heel gebruikelijk om de restauratieve activiteiten uit te besteden. Wij hebben besloten om dit ook voor The Hotel aan een professionele externe partij over te laten. Met Pierre Balthazar halen wij een enorme culinaire kennis, ervaring en creativiteit in huis." Pierre Balthazar begon zijn culinaire carrière bij Yves Mattagne en werkte vervolgens als Executive Chef van verschillende top hotels in België en Duitsland. De laatste tien jaar was Pierre Balthazar Executive Chef van de Raad van de Europese Unie waar hij onder meer de exclusieve en prestigieuze diners verzorgde tijdens alle staatsbezoeken en bijeenkomsten van de Europese Top. (RDM)