Picard Diepvries, de grote keten van winkels voor diepvriesvoeding, opende in juni en september de eerste vestigingen in België, in Waterloo en Sint-Lambrechts-Woluwe. Maar nu wil de concurrent van O'Cool fors uitbreiden. 'We willen ons overal in België installeren', klinkt het bij de diepvriesspecialist.

Antwerpen en Gent

De Belgische markt is interessant voor de Franse groep. 'De Belgische huishoudens consumeren gemiddeld 50 kilogram diepvriesproducten per jaar, terwijl dit in Frankrijk maar 35 kilogram is, benadrukt Georges Heilmann, directeur van Picard België. 'Bovendien groeit de Belgische markt jaarlijks met 3 tot 5 procent.'

Tegen het einde van 2012 zal Picard twee nieuwe winkels openen in Brussel. In 2013 worden een tiental winkels geopend, vooral in het noorden van het land, zoals in Antwerpen en Gent, maar ook aan de andere kant van de taalgrens komen nieuwe vestigingen. Er zullen in totaal meer dan 200 mensen aan de slag kunnen.

Favoriete merk van de Fransen

Bij onze zuiderburen is de winkelketen van diepvriesvoeding immens populair. Sterker: het is het favoriete merk van de Fransen. Met 35 jaar ervaring en met meer dan 900 winkels levert Picard Surgelés een bijzonder breed gamma aan kwaliteitsvolle producten voor het ontbijt tot het avondmaal, voor één persoon of voor de hele familie, voor alledag of voor feestelijke momenten. Van verse broccoli, macarons en bosbessen tot 'confit de canard', gevogelte en allerhande Franse specialiteiten.

De winkel verkoopt naast een 36-tal bio-producten ook glutenvrije of zoutvrije voeding en producten die geschikt zijn voor een lacto-ovo-vegetarisch dieet. (DB)

Picard Diepvries, de grote keten van winkels voor diepvriesvoeding, opende in juni en september de eerste vestigingen in België, in Waterloo en Sint-Lambrechts-Woluwe. Maar nu wil de concurrent van O'Cool fors uitbreiden. 'We willen ons overal in België installeren', klinkt het bij de diepvriesspecialist. Antwerpen en GentDe Belgische markt is interessant voor de Franse groep. 'De Belgische huishoudens consumeren gemiddeld 50 kilogram diepvriesproducten per jaar, terwijl dit in Frankrijk maar 35 kilogram is, benadrukt Georges Heilmann, directeur van Picard België. 'Bovendien groeit de Belgische markt jaarlijks met 3 tot 5 procent.' Tegen het einde van 2012 zal Picard twee nieuwe winkels openen in Brussel. In 2013 worden een tiental winkels geopend, vooral in het noorden van het land, zoals in Antwerpen en Gent, maar ook aan de andere kant van de taalgrens komen nieuwe vestigingen. Er zullen in totaal meer dan 200 mensen aan de slag kunnen. Favoriete merk van de FransenBij onze zuiderburen is de winkelketen van diepvriesvoeding immens populair. Sterker: het is het favoriete merk van de Fransen. Met 35 jaar ervaring en met meer dan 900 winkels levert Picard Surgelés een bijzonder breed gamma aan kwaliteitsvolle producten voor het ontbijt tot het avondmaal, voor één persoon of voor de hele familie, voor alledag of voor feestelijke momenten. Van verse broccoli, macarons en bosbessen tot 'confit de canard', gevogelte en allerhande Franse specialiteiten. De winkel verkoopt naast een 36-tal bio-producten ook glutenvrije of zoutvrije voeding en producten die geschikt zijn voor een lacto-ovo-vegetarisch dieet. (DB)