De kookhype is ook het Nederlandse elektronicaconcern Philips niet ontgaan. Het bedrijf lanceert in maart 2013 de HomeCooker, een enkel apparaat om een volledige maaltijd 'in een handomdraai' te bereiden. Dat bleek tijdens het event 'Philips Innovation Experience 2012'.

De HomeCooker werd ontwikkeld in samenwerking met de Britse kok Jamie Oliver, komt in maart 2013 op de markt en kreeg een richtprijs mee van minimaal 310 euro.

Eind augustus al presenteerde de populaire tv-kok het revolutionaire toestel tijdens de IFA in Berlijn, de grootste beurs voor consumentenelectronica ter wereld. Oliver liet toen verstaan dat de Homecooker alle potten en pannen in huis overbodig maakt, aangezien het toestel het eten zelf roert en op temperatuur houdt. Benieuwd? Wij ook! (DB)

De kookhype is ook het Nederlandse elektronicaconcern Philips niet ontgaan. Het bedrijf lanceert in maart 2013 de HomeCooker, een enkel apparaat om een volledige maaltijd 'in een handomdraai' te bereiden. Dat bleek tijdens het event 'Philips Innovation Experience 2012'. De HomeCooker werd ontwikkeld in samenwerking met de Britse kok Jamie Oliver, komt in maart 2013 op de markt en kreeg een richtprijs mee van minimaal 310 euro. Eind augustus al presenteerde de populaire tv-kok het revolutionaire toestel tijdens de IFA in Berlijn, de grootste beurs voor consumentenelectronica ter wereld. Oliver liet toen verstaan dat de Homecooker alle potten en pannen in huis overbodig maakt, aangezien het toestel het eten zelf roert en op temperatuur houdt. Benieuwd? Wij ook! (DB)