Sterrenchef Peter Goossens verlaat Njam!, de digitale kookzender die hij drie jaar geleden samen met Studio 100 oprichtte. Goossens wil zich volledig concentreren op zijn driesterrenrestaurant in Kruishoutem.

'Mijn werk voor Njam! valt helaas niet langer te combineren met het Hof van Cleve', zegt hij in een persbericht. 'Met spijt in mijn hart neem ik afscheid van Njam! Er staan nog prachtige projecten op stapel, en ik heb er alle vertrouwen in dat de zender verder zal gaan op hetzelfde elan van de afgelopen jaren.'

Goossens sluit niet uit dat hij in de toekomst nog iets zal doen voor de culinaire zender. (DB)

Sterrenchef Peter Goossens verlaat Njam!, de digitale kookzender die hij drie jaar geleden samen met Studio 100 oprichtte. Goossens wil zich volledig concentreren op zijn driesterrenrestaurant in Kruishoutem.'Mijn werk voor Njam! valt helaas niet langer te combineren met het Hof van Cleve', zegt hij in een persbericht. 'Met spijt in mijn hart neem ik afscheid van Njam! Er staan nog prachtige projecten op stapel, en ik heb er alle vertrouwen in dat de zender verder zal gaan op hetzelfde elan van de afgelopen jaren.'Goossens sluit niet uit dat hij in de toekomst nog iets zal doen voor de culinaire zender. (DB)