Peter Goossens recensent in Mijn Pop-uprestaurant!

‘Als ik ergens ga eten wil ik dat het gewoon top is.’ Peter Goossens is (vanavond) de eerste recensent in het VTM-programma ‘Mijn pop-up restaurant!’.

Peter Goossens is (heel even) back op het tv-scherm. De driesterrenchef en culinaire oppergoeroe is als recensent te zien in twee afleveringen van het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant!’. Hij gaat de deelnemende steden afschuimen, de tijdelijke restaurants uittesten en zijn ongezouten mening geven over de keuken, het concept en de bediening.

Als een strenge maar rechtvaardige rechter zal hij ook twee restaurants nomineren die volgens hem een wildcard verdienen. ‘Als ik ergens ga eten wil ik dat het gewoon top is. Anders hoeft het niet voor mij en ben je gebuisd’, zegt hij.

Vanavond/donderdag 10 april is hij een eerste keer te zien. Er komen drie pop-ups aan bod. Zijn culinaire tocht begint in Gent, waar Maël en Stefanie het tijdelijke restaurant ‘Wolf’ runnen. De volgende aflevering met Goossens is gepland op dinsdag 15 april.

Na de bekendmaking kan het publiek via sms beslissen welk duo met de wildcard aan de haal gaat en dus wordt vrijgesteld van een sluiting. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content