Peter Goossens gastchef in een Oostenrijks toprestaurant

© Hangar-7

De topchef van het Hof Van Cleve is gedurende één maand erekok in Restaurant Ikarus in Salzburg.

Restaurant Ikarus, ondergebracht in het unieke gebouw Hangar-7 in het Oostenrijkse Salzburg, nodigt elke maand een topchef uit. Deze maand is het de beurt aan driesterrenchef Peter Goossens. In overleg met Roland Trettl, chef van het Ikarus keukenteam, werkte Peter Goossens een heerlijk zesgangenmenu uit. Sous-chef Maarten Bouckaert ging vervolgens met het Ikarus team aan de slag om elk gerecht tot in het kleinste detail uit te werken.

De tafelaars mogen zich verwachten aan culinaire hoogstandjes met een onmiskenbare Peter Goossens signatuur.

Het Guest Chef Concept van het Restaurant Ikarus mocht de voorbije jaren al veel lovende kritieken ontvangen. De Zuid-Tiroolse topkok Roland Trettl slaagt er dan ook maandelijks in s’werelds beste chefs naar Hangar- 7 te halen. Zo waren vorig jaar onder meer driesterrenchefs Jonnie Boer (De Librije) en Sergie Herman (Oud Sluis) te gast.

Culinair genot in toplocatie Het restaurant zelf is ondergebracht in Hangar-7, een uniek, architecturaal meesterwerk. De Hangar, die oorspronkelijk bedoeld was om de collectie Flying Bulls in onder te brengen, vormt anno 2011 een internationale trekpleister voor liefhebbers van luchtvaart, architectuur, moderne kunst en topgastronomie. (JJ)

Info: Reserveren is nog steeds mogelijk. Snelle beslissers sturen een email naar Ikarus@hangar-7.com of bellen het nummer +43 662 219 77 om een tafel te boeken.
Klik hier voor een volledig overzicht van het menu.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content