Perrier opent cocktailbar in Brusselse bovenstad

© gf

De Brusselse Avenue Louise is binnenkort een pop-upbar rijker. Op 24 strijkt Perrier tijdelijk neer in de Louizalaan. Op de drankenkaart: cocktails allerhande op basis van het Franse bruisende bronwater.

De chique winkelstraat is vanaf 24 september ook de place to be voor wie eens cocktails op basis van het bekende Franse watermerk Perrier wil ontdekken. Zes weken lang kan je in de Extraordinaire Perrier bar de creaties van de mixologist des huizes, de Franse cocktail-goeroe Laurent Greco, ontdekken. Hij bedacht enkele moleculaire samenstellingen, met of zonder alcohol, die je smaakpapillen al sprankelend in de zevende hemel moeten brengen.

Greco is geen kleintje. Als mede-oprichter van de Bar Academy of Paris schuimde hij de vier hoeken van de wereld af voor workshops en initiaties voor het vak. Hij was zelfs een tijdje de persoonlijke barman van Sylvester Stallone.

De Extraordinaire Perrier bar opent de deuren tijdens de Vendanges Louise. Op die avond rollen de grote modehuizen en winkels in de Louizawijk de rode loper uit voor een exclusief avondje shoppen. Dat kan dus dit jaar ook met een Perrier-cocktail in de hand. (DB)

Open van donderdag 24 september tot zaterdag 7 november, open van woensdag tot en met zaterdag, telkens van 17u tot 23u. Avenue Louise 78, 1050 Brussel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content