De Amerikaanse frisdrankengigant Pepsi lanceert met de unieke 'Special Edition Michael Jackson Bad25 Pepsi' een collector's item van formaat. De 25 cl-blikjes van het bekende colamerk krijgen tijdelijk het beroemde silhouet van de King of Pop met zijn legendarische 'dance moves' als design. Fans kunnen op deze manier ook het momentum van de 25ste verjaardag van het multi-platinum album BAD meevieren.

Deze primeur deelt ons land enkel met Duitsland in West-Europa. De blikjes zijn vanaf 23 oktober enkel bij de winkelketen Carrefour verkrijgbaar, en dit zolang de voorraad strekt.

In het voorjaar bracht Pepsi al de gelimiteerde 'Kick In The Mix'-reeks uit met afbeeldingen van voetbalhelden zoals Lionel Messi, Didier Drogba en Fernando Torres. (DB)

De Amerikaanse frisdrankengigant Pepsi lanceert met de unieke 'Special Edition Michael Jackson Bad25 Pepsi' een collector's item van formaat. De 25 cl-blikjes van het bekende colamerk krijgen tijdelijk het beroemde silhouet van de King of Pop met zijn legendarische 'dance moves' als design. Fans kunnen op deze manier ook het momentum van de 25ste verjaardag van het multi-platinum album BAD meevieren. Deze primeur deelt ons land enkel met Duitsland in West-Europa. De blikjes zijn vanaf 23 oktober enkel bij de winkelketen Carrefour verkrijgbaar, en dit zolang de voorraad strekt. In het voorjaar bracht Pepsi al de gelimiteerde 'Kick In The Mix'-reeks uit met afbeeldingen van voetbalhelden zoals Lionel Messi, Didier Drogba en Fernando Torres. (DB)