De Spaanse actrice Penélope Cruz schittert in de gloednieuwe sensuele reclamecampagne van Schweppes. Ze volgt hierbij haar bekende voorgangsters Uma Thurman en Nicole Kidman op.

Sinds 2008 pakt Schweppes uit met glamoureuze campagnes rond de slogan 'What did you expect?'. Dit keer konden ze Penélope Cruz strikken om de hoofdrol te vertolken. Niemand minder dan Kathryn Bigelow, de allereerste Oscarwinnende vrouwelijke regisseur, tekende voor de regie van deze campagne.

In de video is te zien hoe Penélope Cruz een nachtclub binnenwandelt en meteen de aandacht trekt met haar sexy look en wapperende haren. Dat is ook een knappe vrouw aan de bar niet ontgaan. Het lijkt alsof Cruz erop gebrand is de vrouw te verleiden. Tot ze aan de baar komt en een flesje Schweppes meegrist. 'What did you expect?' (AB)

De Spaanse actrice Penélope Cruz schittert in de gloednieuwe sensuele reclamecampagne van Schweppes. Ze volgt hierbij haar bekende voorgangsters Uma Thurman en Nicole Kidman op.Sinds 2008 pakt Schweppes uit met glamoureuze campagnes rond de slogan 'What did you expect?'. Dit keer konden ze Penélope Cruz strikken om de hoofdrol te vertolken. Niemand minder dan Kathryn Bigelow, de allereerste Oscarwinnende vrouwelijke regisseur, tekende voor de regie van deze campagne.In de video is te zien hoe Penélope Cruz een nachtclub binnenwandelt en meteen de aandacht trekt met haar sexy look en wapperende haren. Dat is ook een knappe vrouw aan de bar niet ontgaan. Het lijkt alsof Cruz erop gebrand is de vrouw te verleiden. Tot ze aan de baar komt en een flesje Schweppes meegrist. 'What did you expect?' (AB)