Pastramihotspot in Antwerpen

Op 6 mei gaat in Antwerpen de eerste Pastramihotspot open. De zaak krijgt de naam Caffè Internazionale.

Pastrami is van oorsprong een Roemeense/Joodse specialiteit. De hedendaagse Pastrami bestaat uit gerookt, gepekeld rundvlees en is razend populair in New York, waar het kortweg ‘deli’ wordt genoemd. De dunne plakjes vlees dienen als beleg voor sandwiches en kunnen zowel warm als koud opgediend worden.

Vanaf 6 mei kan je de echte Pastrami proeven in het Antwerpse Caffè Internazionale. De zaak, gerund door de Italiaan Marco Migliore en Deborah Waknine, biedt ook Belgisch ontbijt, verschillende Italiaanse koffies (espresso, ristretto, caffè macchiato, latte macchiato, cappucino en lungho) en huisgemaakte gebak.

Caffè Internazionale, Volkstraat 21, 2000 Antwerpen (Zuid). Dagelijks opend van 8.30 uur tot 22.30 uur.

David Bitoune

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content