Pascal Devalkeneer en Jaguar stelden met trots het unieke 'Burning Desire' signaturegerecht en gelijknamig menu voor. Een menu met als basisingrediënten intuïtie, luxe en iconografie, speciaal gecreëerd door de befaamde chef-kok na zijn 'coup de foudre' voor de nieuwe Jaguar F-TYPE. 'Burning Desire' verwijst naar de gelijknamige song die singersongwriter Lana Del Rey speciaal voor de F-TYPE schreef.

"Net zoals bij de Jaguar F-TYPE een intense rijervaring centraal staat, heb ik in mijn menu de culinaire ervaring prioritair gesteld. Aan de hand van verschillende bereidingen van kreeft, drie keer anders om elk individueel smakenpalet te behagen, heb ik het luxueus en intuïtief karakter van de wagen geherinterpreteerd", zegt Pascal Valkeneer, 2-sterrenchef bij Le Chalet de la Forêt.

Het menu (110 euro):


- Houtskool, gevuld met erwtjes en truffel

- Kreeft op 3 bereidingsmanieren
De scharen: Op een lauw slaatje van komkommer, meloen en gemarineerde watermeloen
De pootjes: In een voorjaarsconsommé
De staart: Gegrild op houtskool met risotto van artisjok, tomaat en truffel

- Dessert van de banketbakker

Pascal Devalkeneer en Jaguar stelden met trots het unieke 'Burning Desire' signaturegerecht en gelijknamig menu voor. Een menu met als basisingrediënten intuïtie, luxe en iconografie, speciaal gecreëerd door de befaamde chef-kok na zijn 'coup de foudre' voor de nieuwe Jaguar F-TYPE. 'Burning Desire' verwijst naar de gelijknamige song die singersongwriter Lana Del Rey speciaal voor de F-TYPE schreef. "Net zoals bij de Jaguar F-TYPE een intense rijervaring centraal staat, heb ik in mijn menu de culinaire ervaring prioritair gesteld. Aan de hand van verschillende bereidingen van kreeft, drie keer anders om elk individueel smakenpalet te behagen, heb ik het luxueus en intuïtief karakter van de wagen geherinterpreteerd", zegt Pascal Valkeneer, 2-sterrenchef bij Le Chalet de la Forêt.Het menu (110 euro): - Houtskool, gevuld met erwtjes en truffel - Kreeft op 3 bereidingsmanieren De scharen: Op een lauw slaatje van komkommer, meloen en gemarineerde watermeloen De pootjes: In een voorjaarsconsommé De staart: Gegrild op houtskool met risotto van artisjok, tomaat en truffel - Dessert van de banketbakker