1. De klassieker

De mater familias van de pannenkoek: met gist, een beetje meer tijd en tonnen liefde gebakken.

iStock
© iStock

Klik hier voor het recept.

2. De gezonde variant

Pannenkoeken kunnen ook een lichte snack zijn. Daarvan getuigen deze banaanpannenkoekjes. Je maakt ze in minder dan een kwartier tijd.

Floom
© Floom

Klik hier voor het recept.

3. Amerikaans

iStock
© iStock

De échte American pancakes zijn uitermate geschikt voor een uitgebreid ontbijt. Maar je zal ons ook niet horen klagen als we ze als vieruurtje krijgen.

Klik hier voor het recept.

4. Hartig en kruidig

Wie niet zo van zoet houdt, kan ook hartige pannenkoeken bakken. En het verrassingsingrediënt groeit misschien wel ergens in jouw tuin.

Klik hier voor het recept.

5. Gewoon klassiek of eerder classy?

iStock
© iStock

Recepten van de bomma: wij hebben moeite met er aan te weerstaan, maar niet iedereen houdt van crêpe suzette. Jij wel? Geniet er dan dubbel en dik van!

Klik hier voor het recept.

6. Met een twist

iStock
© iStock

Kiezen tussen nooit meer sushi of nooit meer pannenkoeken eten is een moeilijk dilemma. Tenzij je ze kei hard combineert, natuurlijk.

Klik hier voor het recept.

7. De mooiste

Een papa die prinsessenpannenkoeken maakt voor zijn dochter: het idee is sowieso al mooi, maar het resultaat ook.

.
© .

Klik hier voor het recept.

De mater familias van de pannenkoek: met gist, een beetje meer tijd en tonnen liefde gebakken.Klik hier voor het recept.Pannenkoeken kunnen ook een lichte snack zijn. Daarvan getuigen deze banaanpannenkoekjes. Je maakt ze in minder dan een kwartier tijd. Klik hier voor het recept.De échte American pancakes zijn uitermate geschikt voor een uitgebreid ontbijt. Maar je zal ons ook niet horen klagen als we ze als vieruurtje krijgen. Klik hier voor het recept.Wie niet zo van zoet houdt, kan ook hartige pannenkoeken bakken. En het verrassingsingrediënt groeit misschien wel ergens in jouw tuin. Klik hier voor het recept.Recepten van de bomma: wij hebben moeite met er aan te weerstaan, maar niet iedereen houdt van crêpe suzette. Jij wel? Geniet er dan dubbel en dik van!Klik hier voor het recept.Kiezen tussen nooit meer sushi of nooit meer pannenkoeken eten is een moeilijk dilemma. Tenzij je ze kei hard combineert, natuurlijk.Klik hier voor het recept.Een papa die prinsessenpannenkoeken maakt voor zijn dochter: het idee is sowieso al mooi, maar het resultaat ook. Klik hier voor het recept.