Paashazen van Pierre Marcolini

Voor Pasen bedacht de luxechocolatier een surrealistisch ei met konijnenoren en paasklokjes met daarin een lichte guimauve.

Voor Pasen liet luxechocolatier Pierre Marcolini zich inspireren op de twee paassymbolen bij uitstek: de paashaas en paaseieren. Het resultaat: een surrealistisch ei met twee grote konijnenoren.

Het ei is verkrijgbaar in verschillende groottes en in zwarte, witte of melkchocolade of de chocolade van het huis. Ook dat andere paassymbool mag niet ontbreken: zijn paasklokjes zijn gemaakt van fondantchocolade waarin een lichte guimauve met vanilletoets schuilt.

Voor de gelegenheid heeft Marcolini één van zijn taarten, de “Forêt Noire”, in een paasjasje gestopt. Maar ook de ‘klassieke’ paaseitjes ontsnapten niet aan zijn aandacht. Het aanbod bestaat uit kleine, versierde paaseitjes in de vorm van witte pastilles en creatieve pralinés met nougatroom, pistachenoten of pijnboompitten. Schattig zijn de eendjes met garnituur van gezoute karamel, de speelse slakjes met een karamel met hazelnoten en de konijntjes met een karamel met vanille. Tot slot biedt de Paaseditie 2010 ook nog een reeks van miniatuurfiguurtjes, vervaardigd uit een smeuïg amandeldeeg.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content