Paaschocolade voor echte zoetebekken

© Thinkstock

We geven u alvast vijf adressen mee waar je terechtkan voor heerlijk zoets.

Met Pasen leggen we traditioneel paaseieren in de tuin en gaan we op zoek naar de lekkerste chocolade om dit feest op te vrolijken. Voor ons geen bezwaar, want elke gelegenheid voor lekkere chocolade grijpen we met beide handen aan.

We geven u alvast vijf adressen mee waar je terechtkan voor heerlijk zoets.

1. Zoet

Zoet is een nieuwe snoepwinkel in hartje Mechelen. Hier kan je terecht voor heerlijk snoep, maar ook voor verrassende chocolade. Snoepzoet heeft een heel assortiment pralines, onder meer met de smaak van aardbeien of caramel met zout. Leuk is dat ze de vorm hebben van een schattig nijlpaardje. Ook marshmallows met chocolade, bijvoorbeeld met de smaak van limoen en gember, kan je hier krijgen.

Meer informatie via: www.snoepzoet.be

Adres: Onze-Lieve-Vrouwestraat 143 in Mechelen

2. Pierre Marcolini

Pierre Marcolinie behoort tot de top van de chocolatiers in België. De chocolade die hij produceert is overheerlijk en hij bedenkt steeds verrassende smaken. De paascollectie van dit jaar staat helemaal in het teken van speelsheid en elegantie. De paaseitjes zijn overheerlijk én bovendien heeft Pierre Marcolini ook een paashaas samengesteld. Voor de fijnproevers!

Meer informatie via: http://www.marcolini.be/

Adres: Rue des Minimes 1 in 1000 Bruxelles

3. Godiva

Een traditionele producent van lekkere chocolade is Godiva. Dit jaar pakt het merk uit met chocolade-eieren in verschillende formaten. Er zijn kleine eitjes met onder meer framboos of speculaas, grote eitjes, pakketten én geschenken in de vorm van chocolade. Kortom, hier vind je wat je zoekt.

Meer informatie via: www.godiva.be

4. Leonidas

Voor Leonidas is Pasen een feest van vrolijkheid en kleur. Niet voor niets voorzien ze de eitjes in felgekleurde papiertjes, naar gelang de smaak. Bovendien werd er een assortiment samengesteld dat werd verpakt in een konijn uit karton. Daarnaast werden ook heel wat diertjes, zoals konijnen en kippen, chocolade vormgegeven.

Meer informatie via: www.leonidas.com

5. Dominique Persoone

Dit is chocolade voor zij die houden van unieke smaken. Dominique Persoone is iemand die dan ook experimenteert met chocolade en de mogelijke combinaties. Voorbeelden hiervan zijn pralines met wasabi, bloemkool of coca-cola. Je kan het bijna zo gek niet bedenken of het is terug te vinden in de zaak van Persoone in Brugge.

Meer informatie via : http://www.thechocolateline.be/

Adres: Simon Stevinplein 19 in Brugge of Paleis op de Meir 50 in Antwerpen.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content