Paasbeste chocoladegeschenken van Daskalidès

Het Gentse chocoladehuis Daskalidès pakt uit met een kleurrijk assortiment paaseitjes verpakt in een metalen paasei of in chocoladeschelpen.

Daskalidès is de Gentse pralinezaak die inmiddels meer dan 75 jaar garant staat voor lekkere chocoladeartikelen van eigen bodem. Voor elke speciale gelegenheid of feestperiode heeft het chocoladehuis leuke, themagerichte acties in petto.

Twee speciale edities

Voor Pasen werden twee nieuwe edities in kleurrijke paasverpakkingen uitgebracht. Het metalen paasei in frisse lentekleuren kan tot 260 gram paaseitjes bundelen, uiteraard verkrijgbaar verschillende smaken, een tiental in totaal. Van pastiche tot karamel en van speculoos tot praliné. Het metalen ei kan na consumptie van de eitjes hergebruikt worden om bijvoorbeeld ander snoepgoed in op te bergen. Altijd handig.

Daarnaast zijn er ook de rijkelijk gevulde chocoladeschelpen, verkrijgbaar in twee formaten – 15 en 19 cm – en keurig verpakt in een alweer kleurrijke ballotin. De schelpen worden aangeboden in melkchocolade, witte chocolade of fondant. Je kan ook kiezen tussen een exemplaar met enkel paaseitjes of met een mix van paaseitjes en pralines. Voor elk wat wils dus. (DB)

Adviesprijzen: het metalen paasei kost € 14,75; de dubbele chocoladeschelp € 23,00 (15 cm) of € 38,00 (19cm).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content