Origineel: Culinaire feestmaal in een serre of een kerk

Parelde Tafel van Bru op het terras van het MAS. © gf

Vlakbij het altaar, tussen de hopranken of in een gezellige serre: watermerk Bru dekt deze zomer de tafels op aparte locaties.

Bru wil deze zomer jouw tafels veroveren en nodigt je uit op een gezellig diner op een aparte plek. De idyllische feestmaal tussen de hopranken, op 19 en 20 augustus, is intussen al volzet, maar wie nog sfeervol wil tafelen in een smeedijzeren serre in de tuin van een Hoeilaarts art nouveau-landhuis op 17 en 18 september kan zich nog inschrijven op Parelende Tafels. Verwacht verfijnde gerechten in het bord, met bijpassende wijnen en een glaasje Bru-water.

Holy foodies kunnen de maand nadien een diner bij kaarslicht in een oude kerk meepikken, meer bepaald de Saint Christophekerk in hartje Luik op 8 en 9 oktober. Op het menu: onder meer hapjes op een hostie en op het vuur bereide gerechten.

De tafelgangers tijdens het event in het MAS, met weids zicht op Antwerpen (intussen al achter de rug), kunnen er van meespreken: een origineel concept. Kostpijs voor deze culinaire feestjes is telkens 45 euro, all-in.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content