'Ik zoek een kleine loods of iets magazijnachtigs met wat speelruimte buiten', klinkt het op zijn Instagrampagina. Deze oproep zet alvast de geruchtenmolen in gang. Desramaults laat nog niet in zijn kaarten kijken. We hebben dus het raden naar welk concept hij dit keer wil proberen. Het vuurtje laat vermoeden dat het gaat om een ruwere, back to basics keuken.

Het zou de derde zaak van Desramaults in Gent zijn. Eerder opende hij al De Vitrine, een verfijnde keuken in de lijn van In De Wulf, en De Superette, een bakkerij met een originele houtoven. Kobe Desramaults staat ook aan het hoofd van het sterrenrestaurant In De Wulf, dat de deuren sluit op het eind van 2016. De chef zal dus de handen vrij hebben om iets nieuws te ondernemen. (AB)

Instagram
© Instagram
'Ik zoek een kleine loods of iets magazijnachtigs met wat speelruimte buiten', klinkt het op zijn Instagrampagina. Deze oproep zet alvast de geruchtenmolen in gang. Desramaults laat nog niet in zijn kaarten kijken. We hebben dus het raden naar welk concept hij dit keer wil proberen. Het vuurtje laat vermoeden dat het gaat om een ruwere, back to basics keuken.Het zou de derde zaak van Desramaults in Gent zijn. Eerder opende hij al De Vitrine, een verfijnde keuken in de lijn van In De Wulf, en De Superette, een bakkerij met een originele houtoven. Kobe Desramaults staat ook aan het hoofd van het sterrenrestaurant In De Wulf, dat de deuren sluit op het eind van 2016. De chef zal dus de handen vrij hebben om iets nieuws te ondernemen. (AB)